Terör Örgütü ile Barış Pazarlığı

Sözü bile kulağa garip geliyor değil mi, terör örgütü ile barış konuşmak?
Nasıl olabilir diye düşünüyor insan.

Terör örgütünün amacı belli, kendi hakimiyetinde bir kurtarılmış bölge yaratıp gücünü ilan etmek. Hiçbir terör örgütünün amacı bir halkı ya da biz bölgeyi özgür, bağımsız yapmak için uğraşmaz, insan hakkından bahsedemez, varlığı zaten en temel hakka karşıdır, yaşama hakkına.

Ama oluşan öyle bir hava var ki, sanarsın ki Pkk Kürtleri özgür ve bağımsız yapmak için kuruldu. Hayır hayır, Pkk kendi hakimiyetinde bir alan kurup oligarşik bir yapı oluşturmak hedefinde. Bunun için her yolu meşru görüyor. Katliamlar, bombalı eylemler, her türlü pusu, kaçakçılık, uyuşturu ticareti ve daha neler.

Şimdi bazıları kalkmış, tam teşekküllü bu suç örgütünün Kürt halkının çıkarlarını korumak için kurulduğunu, Kürt dilinin konuşulmasını sağladığını ve Kürtlere özgürlük vaadettiğini söylüyor. Çok net soruyorum, suça, kana, pisliğe bu kadar, dibine kadar batmış bir terör örgütü kime, ne, nasıl özgürlük sağlayabilir?

Devletin düştüğü çaresiz ve acınılası duruma bakın ki bitirmediği/bitiremediği terör için terör örgütünün kurucusuna başvuruyor. "Apo gel bizi kurtar" Türk ulusu bu kadar rezil edilmemişti, milli irade bu kadar oyuncak olmamıştı. Bu millet bunu haketmiyor Erdoğan, haketmiyor.

Analar ağlamasın, barış olsun demogojisiyle sadece gözü körleri ve 3-5 cahil evkadınını kandırırsın. Gerekirse savaş bin yıl devam eder ama terörle masaya oturulmaz. Gerekirse, gerektiği kadar devam eder. Haysiyetsiz bir barış, şerefli bir savaştan kat kat rezildir.

0 yorum:

Yorum Gönder