Taşlar Yerinden Oynayacak

Tarih sadece aptallar için tekerrürden ibarettir.

Günümüzde yaşanan "barış süreci" kod adlı süreç devam etmekte. Halkın, aklı başında ve vatansever halkın bunu benimsemeyeceğini, bunu reddedeceğini Erdoğan dahil herkes biliyor. İşte bu durumda kurulan "akil adamlar" saçmalığı devreye sokulmaya çalışılıyor.

Nedir akil adamlar? Solcu eskisi, Kürt, ümmetçi, vatanı satmaya hazır kişilikler birliği diyorum ben kısaca. Araya da 3-5 ünlü serpiştirilmiş ki bunun amacını anlamak da zor zaten. Orhan Gencebay sorunu çözecekmiş, hadi canım oradan. Bir ara Hülya Avşar ismi bile geçtiyse düşünün siz ötesini.

Dünya üzerinde bölünme planları çizilip malum Kürdistan haritaları elden ele dolaşırken, 3. sınıf Türk Filmleri çevirmekten öte meziyeti olamayan Hülya Koçiğit ne yapacak biri bana açıklasın? Aldatılan, hakir görülen kadını oynayıp, timsah gözyaşları mı dökecek, açıklayın...

Geçmişte, Osmanlı döneminde azınlıklara hak sağlama kılıfında yapılan devletin birliğinin köklerini dinamitleme çalışmaları 100 yıl sonra tekrar sahneye konuluyor. Tabiki Damat Ferit hükümetini aratmayacak Akp hükümeti sayesinde. Dedim ya tarih aptallar için tekerrürden ibarettir; gidilen yol açık: Bölünme...

Tabiki şu önümüzdeki süreçte yalancı bahar havası esmesi doğal. 3,5, 6 ay; hatta 1 yıl terör olayları minimize olacak ve bu planı önümüze atanlar, "Gördünüz mü, barışı getiriyoruz. Bu plana karşı çıkanlar kandan beslenenler. Onları kaale almayın." diyecekler. Büyük resmi göremeyen sıradan halk kitlesi için gayet tatmin edici bu açıklama halkı iyice gözü kapalı hale getirecek. Ve bugünü bekleyen Pkk gerektiği zaman sahneye girecek. Tabiki milletvekili olarak. Biz "Ne güzel terör bitti" derken, Güneydoğu elden çıkacak.

Her şey için geç olmadan birilerinin bazı şeyler anlaması dileğiyle...

0 yorum:

Yorum Gönder